Plus belle la Vue

Puy-de-Dôme

Wij zijn Arie en Petra en wij hebben een heerlijke chambres d’hôtes in het midden van Frankrijk, de Puy de Dôme. Dat is een departement, maar ook de naam van een vulkaan, die wij vanaf ons terras kunnen zien. Ons huis staat in het gebergte Massief Sancy op 1000 meter hoogte, met een overweldigend uitzicht op de Puy de Dôme.

In ons huis zijn vier gastenkamers en een appartement voor vier personen (met eigen opgang). Je kunt dus kiezen of je een kamer wilt, met ontbijt of liever een ‘eigen’ huis met keuken en woonkamer. Er is één kamer op de 1e verdieping en drie kamers op de 2e verdieping, die we alleen aan één gezelschap verhuren, met één badkamer.

In de tuin is een zwembad (open van half juni tot half september) en veel ruimte om een hoekje voor jezelf te zoeken. In de omgeving kun je heerlijk wandelen, fietsen, motorrijden of tochten met de auto maken. Er zijn veel gezellige dorpjes en de natuur is prachtig! In de winter is het skistation van Super Besse op 20 minuten rijden, een niet te groot en familievriendelijk ski-oord. Kijk voor meer informatie op onze website: www.plusbellelavue.eu


Algemene informatie

Locatie: Puy-de-Dôme


Aantal gîtes: 1

Aantal kamers: 4
Prijsindicatie
Luxe

Faciliteiten


In de omgeving


Op de kaart


Gîte 1

Capaciteit: 4 personen

Kamer 1

Capaciteit: 2 personen

Kamer 2

Capaciteit: 2 personen

Kamer 3

Capaciteit: 2 personen

Kamer 4

Capaciteit: 1 personen