Les Veinards

Ardèche

In de heuvels en bergen van de Ardèche ligt het domein van Anneke en Dominique met drie prachtige gites, een fabelachtig uitzicht en warme gastvrijheid.

Vakantie vieren in dit authentieke Franse huis uit 1642 biedt het beste van twee werelden; jezelf in stilte opladen middenin de natuur, én nieuwe inspiratie opdoen in de schilderachtige dorpjes van de Ardèche. Het huis ligt verscholen in het hart van het Parc regional des Monts d’ Ardeche; een uitgestrekte natuurgebied met veel wandel- en fietsroutes en dichtbij veel zwemmogelijkheden.

Gites les Veinards herbergt drie gites die met passie en liefde zijn ingericht. Vanuit de gites word je elke dag getrakteerd op een fenomenaal uitzicht uitzicht op de groene heuvels en bergen. Les Veinards betekent niet voor niets: geluksvogels!

En geluksvogels voelen Anneke en Dominique die hier sinds april 2016 wonen, elke dag opnieuw. “Toen wij het de eerste keer zagen waren we direct verliefd. We hebben geen moment getwijfeld en geen enkel ander huis bekeken. Dit huis, deze plek heeft ons gevonden, zeggen wij altijd.”

Het gastvrije stel deelt deze mooie plek graag met hun gasten. Anneke: “Echte blijdschap zit dieper; deze fantastische plek delen met al die mooie mensen die hier vakantie komen vieren. Nieuwe mensen ontmoeten en terugkerende gasten onthalen als vrienden. Verhalen delen, lachen en bij aankomst een lekker diner voorschotelen.”

Dominique vult aan: “Bij het afscheid elkaar ongelovig aankijken, dat de vakantie véél te snel is voorbijgegaan. Na het uitzwaaien even met lege handen staan, maar met een hart vol liefde voor deze mensen. Dit is waarvoor wij aan dit avontuur begonnen zijn: onze fantastische gasten!”

Dominique heeft ruim veertig jaar gewerkt als binnenhuisarchitect en tien jaar een woonwinkel in Breda gehad. Deze ervaring is terug te zien bij de mooie inrichting van de appartementen waar smaak belangrijker is dan luxe.

Daarmee is niet gezegd dat het afzien is, integendeel. Zo zijn de bedden van een hoge kwaliteit want je moet wel goed uitrusten tijdens je vakantie.

Direct vanuit de gites kun je prachtige wandelingen maken en binnen 20 minuten ben je bij de rivier waar je een verfrissende duik kunt nemen in water zo helder als Spa Blauw.

In de omgeving zijn veel wonderen der natuur te zien; de waterval Ray-Pic, Mon Gerbier de Jonc, de Pont d’Arc, Chier de Borée, le Pont du Diable en de prachtige Gorges de l’Ardeche. Bezienswaardig zijn ook de grot L’Aven d’Orgnac en de Grotte de la Madeleine.

De gites ligt ook heel centraal om mooie uitstapjes te maken naar oude en pittoreske dorpjes met sfeervolle pleintjes, terrasjes, winkels en restaurants: Aubenas, Jaujac, Joyeuse, Vogüé, Mirabel, Balazuc, Labeaume, Largentière en Antraigues.

In de gite ligt een informatiemap klaar waarin nog veel meer mooie en bijzondere plekjes staan.


Algemene informatie

Locatie: Ardèche


Aantal gîtes: 3Prijsindicatie
Gemiddeld

Faciliteiten

In de omgeving


Op de kaart


Gîte 1

Capaciteit: 5 personen

Gîte 2

Capaciteit: 5 personen

Gîte 3

Capaciteit: 2 personen