Les Gérolles

Allier

Wij, Harry en Gerry, verwelkomen u graag in onze chambre d’hotes, of op onze minicamping voor een rustige vakantie of voor een overnachting op weg naar het zuiden. Les Gérolles is rustig gelegen op loopafstand van de Loire in de Allier op de grens met Saône et Loire.

Op de bovenverdieping van het woonhuis, bereikbaar via een stenen buitentrap, bevinden zich 2 gastenkamers door middel van een tussendeur verbonden.

Ga naar de website van Les Gérolles
Ons terrein is groot genoeg om als minicamping 3 ruime kampeerplaatsen te kunnen verhuren. Op het terrein staat een oude varkensstal met daarin een zomerkeuken voor de gasten terwijl de voormalige koeienstal als een recreatieruimte dient. Op een groot deel van het terrein is wifi aanwezig.

Er zijn 2 gastenkamers welke worden verhuurd als chambre d’hotes. Beide kamers hebben een badkamer en toilet.

De ‘grote’ gastenkamer heeft een oppervlakte van ± 60m², de ‘kleine’ gastenkamer is ± 30m². De ‘grote’ kamer is eenvoudig ingericht met o.a. een zithoek, een 2-persoons bed, met als extra voorziening een waterkoker, koffiezetapparaat en koelkast.

De ‘kleine’ gastenkamer is ingericht als slaapkamer voor maximaal 4 personen. Eventueel kan er een kinderbedje bij worden gezet. Op de gastenkamers mag niet worden gerookt.

Op onze minicamping kunt u terecht met camper, caravan of tent. De camping heeft als sanitaire voorzieningen 2 douche’s, 2 toiletten, urinoir en
2 wasgelegenheden. Indien gewenst is elektriciteit aanwezig.

In de oude varkensstal kunt u als gast van les Gérolles gezamenlijk gebruik maken van een compleet ingerichte keuken.


Algemene informatie

Locatie: Allier


Aantal kamers: 2

Aantal kampeerplekken: 3Prijsindicatie
Gemiddeld
FaciliteitenOp de kaart


Kamer 1

Capaciteit: 6 personen

Kamer 2

Capaciteit: 4 personen
Aantal kampeerplekken
3
Camping faciliteiten