Moulin La Combe Basse

Puy-de-Dôme

Moulin La Combe Basse, puur genieten!

Het is de natuur, het groen, de rust en de ruimte die opvalt.
Ga eens op het bruggetje zitten en zie de rivier onder je doorstromen. Ontdek de rivierkreeftjes en de visjes. Of ben je liever zelf in het water? Een zwembad met uitzicht op de waterval maakt deze plek uniek.

Onze historische watermolen, met liefde gerestaureerd, biedt plaats aan groepen vanaf 4 tot max 8 personen. Vanaf 2021 hebben wij een gastenverblijf in de moulin gerealiseerd en bieden wandel- en fiets-arrangementen op maat aan. Dus voor een fiets- of wandelclub of vrienden-familiegroep.

Een royale living met fijne banken rond een houtkachel, een leeshoek en een grote eettafel maakt het aangenaam vertoeven. De met smaak ingerichte kamers hebben comfortabele bedden en een privé badkamer. Het bereiden van een 2-gangendis is voor ons iedere dag een feestje. Laat je verrassen door een voorgerecht van een mooi streekproduct of een hemels toetje met rood fruit uit de tuin.

Het terrein is ruim een hectare groot met veel beekjes en watervalletjes en biedt verschillende zitplekken om te mijmeren, te lezen of voor een goed gesprek. Kom je bij ons dan kom je om het pure authentieke Frankrijk te ervaren. De Livradois-Forez is een niet toeristisch bergachtig gebied met veel bos en innemende vergezichten waar eindeloos gewandeld of gefietst kan worden. Een gebied voor de actieve natuurliefhebbers.

Een gast schreef vorig jaar in het gastenboek: “Moulin La Combe Basse, mooier dan dit wordt het niet”.

Nieuwsgierig geworden naar de arrangementen? Bezoek onze website of volg ons op sociaal media.

Kom en geniet,Trudy en Jan Willem.


Algemene informatie

Locatie: Puy-de-Dôme


Aantal kamers: 4Prijsindicatie
Luxe

Faciliteiten


In de omgeving


Op de kaart


Kamer 1

Capaciteit: personen

Kamer 2

Capaciteit: personen

Kamer 3

Capaciteit: personen

Kamer 4

Capaciteit: personen