Domaine de Montsalvy


Domaine de Montsalvy dateert uit de 18de en 19de eeuw en heeft zes gîtes, gelegen op vier ha tuin, weiden en bossen. Twee van de zes gîtes worden ook als Chambres d’hôtes aangeboden en er zijn een paar tentplekken. Het domein heeft veel faciliteiten waaronder: een zwembad (100 m2), tennisbaan, pingpongtafel, volleybal/badmintonterrein, pétanquebaan en kinderspeeltoestellen.

Twee keer per week is er een gezamenlijke eetavond en er kan ook een heerlijke table d’hôtes verzorgd worden, veelal van producten vanuit eigen tuin. Vers brood wordt ‘s ochtends aan de gîte bezorgd. Tennislessen en taallessen (Engels, Spaans en Frans) staan ook op de menukaart.

Domaine de Montsalvy ligt op een half uur rijden van Sarlat, de stad met de grootste dichtheid aan monumenten van héél Frankrijk (!) én op een half uur van Cahors, de authentieke hoofdstad van de Lot. Bovendien is het omgeven door een concentratie van ‘les Plus Beaux Villages de France’, zoals bijv. Rocamadour, Domme, Saint Cirque Lapopie en Beynac. Ook zijn er indrukwekkende grotten te bezoeken, waaronder Pech Merle en Padirac en talloze marktjes nodigen je uit om van regionale specialiteiten te komen proeven. Op en buiten het domein is er meer dan genoeg te doen dus!


Algemene informatie

Locatie: Lot


Aantal gîtes: 6

Aantal kamers: 4Prijsindicatie
Luxe

Faciliteiten


In de omgeving


Op de kaart


Gîte 1

Capaciteit: 4 personen

Gîte 2

Capaciteit: 4 personen

Gîte 3

Capaciteit: 4 personen

Gîte 4

Capaciteit: 6 personen

Gîte 5

Capaciteit: 8 personen

Gîte 6

Capaciteit: 6 personen

Kamer 1

Capaciteit: personen

Kamer 2

Capaciteit: personen

Kamer 3

Capaciteit: personen

Kamer 4

Capaciteit: personen