Manoir Larcouillet

Tarn-et-Garonne

Onze B&B is gevestigd in een statige manoir uit 1830 op de grens met Tarn en Garonne, Lot en Garonne en Gers. Het is altijd bewoond geweest door ” les nobles”. Na enkele verbouwingen met daarbij de authenticiteit niet uit het oog te verliezen kunnen wij toch de hedendaagse luxe aanbieden op onze 3 kamers.

De streek leent zich uitstekend om verschillende fietsroutes te ontdekken alsook de rijke geschiedenis met zijn verschillende kastelen. Op gastronomisch vlak hebben wij hier ook uitstekende “vente à la ferme” mogelijkheden alsook de onbekende wijnstreek BRUHLOIS met zeer goede wijnen. Na een dagje verkennen bieden wij de mogelijkheid om 3x per week mee te genieten van een heerlijk bereide maaltijd met lokale producten samen met ons.

Al onze kamers zijn smaakvol ingericht. De King-size bedden geven je de volmaakte nachtrust en de ensuite privé badkamers beschikken over alle voorzieningen. Ons niet omsloten domein van 1,3 ha heeft een immens groot zwembad met de nodige ligzetels en parasols, ideaal om te genieten van de rust en onze bar service. Daar wij de rust van al onze gasten wensen te respecteren is de B&B toegankelijk voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar


Algemene informatie

Locatie: Tarn-et-Garonne


Aantal kamers: 3Prijsindicatie
Verwennerij

Faciliteiten


In de omgeving


Op de kaart


Kamer 1

Capaciteit: personen

Kamer 2

Capaciteit: personen

Kamer 3

Capaciteit: personen