Château de la Preuille


Vakantie op Château de la Preuille

Een magische verblijf in een kasteel daterend uit de 11e eeuw, vlakbij Nantes, de Atlantische kust en midden tussen de wijngaarden.

Sandra en Paul kochten Château de la Preuille in 2019 om daar hun droom van te maken. Na grondige renovaties, biedt het kasteel luxe B&B kamers en een gîte. In de zomer is het kasteel zelfs als volledige gîte te huren inclusief een spectaculaire oude kasteelkeuken als woonkamer en iedere kamer heeft zijn eigen luxe badkamer. Met 8ha terrein is er voldoende rust en privacy. Château de la Preuille is niet een deftig kasteel, maar een kasteel waar geleefd wordt, waar je je lekker thuis kunt voelen.

Er is veel te doen rond het kasteel en in de omgeving. Een dagje naar de eindeloze stranden, wellicht een surfles en daarna een duik in het heerlijke verwarmde zwembad. Kinderen kunnen op ontdekkingstocht door de tuin van het kasteel, bootje varen op de slotgracht, of breng een bezoek aan het creatieve Nantes met de beroemde Machines des Iles. De wijnkenners hoeven niet ver de deur uit, want Château de la Preuille ligt tussen de wijngaarden, met zelfs een eigen wijn van het kasteel. Ontdek het schilderachtige Clisson, en geniet van de vele heerlijke restaurants in de buurt. Hier toveren ze nog voor een klein bedrag een sterrendinner op tafel.

Sandra en Paul zijn beide creatief en willen dit ook met hun gasten delen. Soms vindt er spontaan een event plaats op het kasteel, de andere keer speurtochten uitgezet. Elke dag een nieuw avontuur. Het motto van Chateau de la Preuille is ook niet voor niets: ”It is not perfect, it is paradise”.

Ben je nieuwsgierig, neem dan een kijkje op de website van Château de la Preuille.
Groetjes vanaf het kasteel,
Sandra en Paul


Algemene informatie

Locatie: Vendée


Aantal gîtes: 3

Aantal kamers: 5Prijsindicatie
Luxe

Faciliteiten


In de omgeving


Op de kaart


Gîte 1

Capaciteit: 10 personen

Gîte 2

Capaciteit: 6 personen

Gîte 3

Capaciteit: 2 personen

Kamer 1

Capaciteit: personen

Kamer 2

Capaciteit: personen

Kamer 3

Capaciteit: personen

Kamer 4

Capaciteit: personen

Kamer 5

Capaciteit: personen