Domaine du Panorama


‘Domaine du Panorama – gelegen op de grens van de Corrèze en de Dordogne – is een kleinschalig domein met 3 vakantiewoningen voor 6 of 8 personen. Het domein bevindt zich op de zuidhelling van het Vézèredal. U hebt er een prachtig zicht op het dal en op het stadje Terrasson. De naam van de straat – Rue du Panorama – en van het domein zijn dan ook terecht. ‘Domaine du Panorama’ bevindt zich op het einde van een doodlopende straat. Rust is er troef.

De recent gebouwde woningen hebben elk een verwarmd privaat zwembad met poolhouse en bieden u alle comfort. De inplanting van de woningen en de groenschermen zorgen voor de nodige privacy. Gezinnen met baby’s en/of kinderen zijn van harte welkom. Ook voor hen is alles voorzien!

Hoewel ‘Domaine du Panorama’ rustig gelegen is, hoeft u niet ver op boodschap: een bakkerij op 500 m en een zestal warenhuizen op minder dan 3 km. Er is een restaurant op 800m.
‘Domaine du Panorama’ is vlot bereikbaar: de afrit van de autosnelweg is op amper 8 km. Het is tevens de ideale uitvalsbasis om de talrijke bezienswaardigheden in de regio te verkennen.

Welkom in Cublac!

Hans en Greet


Algemene informatie

Locatie: Dordogne


Aantal gîtes: 3Prijsindicatie
Verwennerij

Faciliteiten


In de omgeving


Op de kaart


Gîte 1

Capaciteit: 6 personen

Gîte 2

Capaciteit: 6 personen

Gîte 3

Capaciteit: 8 personen