Gîtes & mini camping "Les Deux Frères"


Je wilt het liefst vanaf je vakantieplek direct in contact staan met de natuur. Je omgeven weten door bossen, zuivere lucht inademen, stilte en rust ervaren en genieten van een geweldig uitzicht. Je wilt wandelen over nieuwe paden en je kinderen laten ervaren hoe fijn het is om in de natuur te zijn.
In het groene hart van Frankrijk, in de rustige streek Auvergne, vindt je het natuurpark Livradois-Forez. Midden in dit park, op een hoogte van 1065 meter met uitzicht over het vulkaangebergte van de Auvergne, ligt het dorpje Les Deux Frères. Hier kun je dit allemaal vinden!

Of je nu komt logeren in onze chambres d’hôtes of in één van onze huisjes, luxe kamperen in onze safaritent of kamperen op onze mini camping met je eigen kampeermiddel. Hoewel we veel verschillende mogelijkheden bieden om bij ons te logeren, blijft het kleinschalig, persoonlijk en gastvrij. We vinden het belangrijk dat je gelijk voelt dat je op de juiste plek bent aangekomen om je vakantie te vieren. Bij ons kun je je vakantie doorbrengen op een manier die bij jou past!

Video

Algemene informatie

Locatie: Puy-de-Dôme


Aantal gîtes: 2

Aantal kamers: 4

Aantal kampeerplekken: 4Prijsindicatie
Gemiddeld

Faciliteiten


In de omgeving

Sociale links

Op de kaart


Le Papillon

Capaciteit: 2 personen
Le Papillon is een mooi houten huisje, we hebben het helemaal zelf gebouwd en daar zijn we trots op! Hij is van alle gemakken voorzien, met een luxe badkamer, knusse slaapkamer en ruime woonkamer met keuken. Op het terras kun je genieten van de zon en het uitzicht op de vulkanen van de Auvergne.

La Coccinelle

Capaciteit: 2 personen
La Coccinelle is een mooi houten huisje, we hebben het helemaal zelf gebouwd en daar zijn we trots op! Zij is van alle gemakken voorzien, met een luxe badkamer, knusse slaapkamer, gezellige woonkamer en keuken. Op het terras kun je genieten van de zon en het uitzicht op de vulkanen van de Auvergne.

Les Chouettes

Capaciteit: 2 personen
Kamer “Les Chouettes” bevindt zich op de eerste verdieping. De bedden kunnen zowel apart als als tweepersoonsbed opgemaakt worden. Er is een comfortabel zithoekje om even te ontspannen. De kamer heeft een eigen badkamer, het privé toilet bevindt zich op de gang direct naast de kamer.

Les Arbres

Capaciteit: 2 personen
Kamer “Les Arbres” bevindt zich op de eerste verdieping. De bedden kunnen zowel apart als als tweepersoonsbed opgemaakt worden. Er is een comfortabel zithoekje om even te ontspannen. De kamer heeft een eigen badkamer, het privé toilet bevindt zich op de gang vlakbij naast de kamer.

Les Chateaux

Capaciteit: 4 personen
Kamer “Les Chateaux” is onze familie kamer en geschikt voor maximaal 4 personen. Er is een stapelbed en twee eenpersoonsbedden waarvan er één zich op de mezanine bevindt. Deze kamer heeft een hele nieuwe badkamer met inloopdouche en toilet.

Les Étoiles

Capaciteit: 6 personen
Kamer “Les Étoiles” gebruiken we als een dortoir/slaapzaal en heeft zes éénpersoonsbedden. Passerende wandelaars en fietsers kunnen hier gebruik van maken maar ook onze kampeerders, kunnen hier een nachtje slapen. De kamer heeft een eigen badkamer, de toiletten bevinden zich op de begane grond.
Aantal kampeerplekken
4
Camping faciliteiten