la Cipière gites


La Cipière ligt in het afwisselende landschap van de Perigord Noir in de Dordogne, temidden van bossen en lieflijke weiden met een prachtig uitzicht op de omliggende heuvels. Het domein van La Cipière heeft een parkachtige tuin en heeft een groot huis met 3 karakteristieke gîtes. De gîtes zijn geschikt voor 4-5 personen en zijn gescheiden van elkaar. Alle gîtes hebben elk hun eigen faciliteiten zoals een nieuwe keuken, ruim terras in het groen en moderne badkamers.

La Cipière biedt u de rust en ruimte voor een fijne vakantie. Door de centrale ligging in de toeristische regio heeft u vele mogelijkheden om de omgeving te verkennen. De Vezère vallei, prehistorische grotten, kastelen en leuke stadjes bieden vele mogelijkheden. Laat u verassen door wat La Cipière u te bieden heeft.
De tuin van La Cipière is omzoomd door weiden en bos. De tuin is een klein arboretum door de meer dan 60 verschillende bomen die bescherming bieden aan allerlei vogelsoorten die hier voorkomen, zoals de specht, zwaluwen en uilen. In de schemering is het geluid van reeën soms goed te horen.

Het huis heeft zijn oorsprong in de 18e eeuw.
De terrassen bieden uitzicht op de struiken en de bloemen in het gras, waar u de salamanders ziet wegschieten en de insecten hoort zoemen. In de tuin staan beelden verspreid staand die u uitnodigen voor een kleine wandeling over het terrein. Ook een langere wandeling door het bos is mogelijk want het terrein is 10 hectare groot en verbonden met lokale en regionale wandelpaden. Uw gastheer en gastvrouw laten het u graag zien.


Algemene informatie

Locatie: Dordogne


Aantal gîtes: 3
Prijsindicatie
Gemiddeld

Faciliteiten


In de omgeving


Op de kaart


Gîte 1

Capaciteit: 5 personen

Gîte 2

Capaciteit: 4 personen

Gîte 3

Capaciteit: 5 personen