Petite Vallée

Dordogne

Petite Vallée is een kleinschalige en kindvriendelijke oase waar je heerlijk kunt ontspannen, spelen en genieten!

Wij verwelkomen u graag in onze sfeervolle vakantiehuisjes (gîtes) of comfortabele glampingtenten. Coronaproof en met volop privacy. Genesteld in een prachtige kleine vallei in het hart van de Perigord Noir. Ontspan aan het zwembad, speel met de kippen, maak een wandeling in het bos of geniet één keer per week van lokale en biologische gerechten op ons creatieve table d’hôtes-menu. Ons doel is een plek te creëren waar men kan onthaasten, weer in verbinding komt met de natuur en de herkomst van echt eten.

Of je nou het liefst luiert bij het zwembad, speelt met de kippen, het bos induikt voor een wandeling, geniet van lekker eten, energie verbrandt in de speeltuin , een handje helpt in de permacultuur tuin, een yoga sessie doet, een potje Jeux-de-Boules speelt, de Melkweg bewondert in de nacht of simpelweg een boek leest in de schaduw van een eikenboom. Bij Petite Vallée is er voor elk wat wils.

De Dordogne is een van de vijf grote rivieren van Frankrijk, en ook een van de meest pittoreske plekken in Frankrijk. Er zijn maar weinig regio’s die de attracties van Frankrijk beter samenvatten dan de Dordogne. Met haarverrukkelijke keuken, indrukwekkende geschiedenis, met kastelen bezaaide landschap en pittoreske dorpjes. Tegenwoordig staat het bij de Fransen bekend als de Périgord en is het verdeeld in vier kleurgecodeerde gebieden: Périgord Pourpre (paars) voor de wijnbouwgebieden rond Bergerac. Périgord Blanc (wit) voor de kalkstenen heuvels rond de hoofdstad Périgueux. Périgord Vert (groen) voor de beboste streken in het noorden en natuurlijk de mooiste van allemaal: de Périgord Noir (zwart) voor de donkere eikenbossen rond de Vézère-vallei en Sarlat-la-Canéda. Dit is waar Petite Vallée is gevestigd.


Algemene informatie

Locatie: Dordogne


Aantal gîtes: 2

Aantal kampeerplekken: 3
Prijsindicatie
Luxe

Faciliteiten


In de omgeving


Op de kaart


Gîte 1

Capaciteit: 6 personen

Gîte 2

Capaciteit: 2 personen
Aantal kampeerplekken
3
Camping faciliteiten