Camping Bois Chabry


Wij zijn Stefan en Laura en samen met onze kinderen Romana en Milan zijn we na 5 jaar klussen in de vakanties sinds november 2020 geëmigreerd naar het platteland in Frankrijk.

Wij hebben in een aantal jaar een oude schuur en koeienstal omgetoverd tot woonhuis en camping.
Wij hebben een kleinschalige camping gecreëerd waar rust, ruimte midden in de natuur ons motto is. Onze camping is zeer gast- en kindvriendelijk, wij willen iedereen laten genieten van een rustgevende en vooral fijn verblijf op onze camping.

Om de natuur en rust te bewaren in de omgeving hebben wij gekozen voor een kleinschalige camping met 6 ruime plaatsen van minimaal 120m2 per plaats.
Wij hebben een leuke ontmoetingsruimte ‘’de Vacherie’’. Hier kan elke ochtend verse broodjes afgehaald worden, een drankje of tussendoortje gehaald worden welke ook buiten op ons terras genuttigd kan worden.
Wij organiseren om de dag een leuke en gezellige maaltijd, waaronder ook de onvergetelijke BBQ.

We hebben ook aan de kinderen gedacht, een zwembad, trampoline, zandbak en een groot speelveld waar de kinderen lekker kunnen voetballen of een potje Kubbspel kunnen spelen. Tevens hebben wij in de Vacherie een speelhoek waar tal van bezigheden te doen zijn. Ook hebben wij een gezellige jeu de boules baan wat niet kan missen op een gezellige Franse camping!

Wij hopen u te mogen verwelkomen op onze camping om uw te laten genieten van uw vakantie op een prachtige locatie midden in de natuur met veel rust en ruimte! Reserveren op onze camping is niet verplicht, maar raden wij wel aan gezien het aantal staanplaatsen. Reserveren kan via onze website of telefonisch.

​A bientôt!
Groetjes,


Algemene informatie

Locatie: Corrèze


Aantal kampeerplekken: 6
Prijsindicatie
Budget

Faciliteiten


In de omgeving


Op de kaart


Aantal kampeerplekken
6
Camping faciliteiten