Chambres d'hôtes Coté Jardin


Onze Chambres d’Hôtes is ingericht in een 200 jaar oud huis dat onafhankelijk van ons eigen huis in de grote tuin staat.
Er zijn 3 ruime gezellige kamers die allemaal hun eigen badkamer en wc hebben en rechtstreeks toegang hebben tot de grote tuin waar u kunt genieten van een uitgebreid ontbijt.Al pratend kunnen wij u wegwijs maken in de streek ,het dal van de Loir ,maar ook de Loire Kastelen .Als het weer het niet toelaat buiten te eten is de salon-eetkamer tot uw beschikking.

Wij, familie Timmers wonen, al meer dan 30 jaar ,in de Vallée du Loir ( niet te verwarren met de Vallée de la Loire, die daar juist onder ligt) , in het département Loir-et-Cher, région Centre Val de Loire .

Onze liefde voor deze streek delen we graag en daarom hebben we chambres d’hôte geopend.

Onze chambres d’hôte zijn gelegen in een gezellig klein rustig wijn-dorpje. In de heerlijke tuin zijn ze te vinden in een langgerekt alleen-staand huis naast ons huis.

We hebben ze zelf ingericht met behoud van zoveel mogelijke originele détails :balken, plavuizen , open haarden en meubilair.

De bedden zijn comfortabel,de badkamers in stijl. Het geheel in een totaal ommuurde tuin.

Wij delen ‘s ochtends het ontbijt en onze liefde voor de Vallée du Loir met onze gasten, het stadje Vendôme en omgeving, waar Frankrijk ouderwets op z’n best is.

Na het ontbijt kunt U genieten van de rust in onze tuin of hier in de omgeving.

De Vallée du Loir is rijk aan Fresco’s, Romaanse en Gotische architectuur, pittoreske dorpjes, kasteeltjes, grotwoningen, prachtige tuinen, wijngaarden en kleine marktjes. Voor fietsers en wandelaars is het hier ideaal.Zwemmen kan hier in het”plan d’eau”met strandje op 500m lopen hier vandaan.
S’avonds kunt U eten in een van de vele restaurantjes hier in de streek.


Algemene informatie

Locatie: Loir-et-Cher


Aantal kamers: 3Prijsindicatie
Gemiddeld

Faciliteiten


In de omgeving


Op de kaart


Kamer 1

Capaciteit: 3 personen

Kamer 2

Capaciteit: 3 personen

Kamer 3

Capaciteit: 3 personen