Les Cavaleries

Corrèze

Les Cavaleries ligt verscholen in de heuvels nabij het pittoreske dorpje Beaulieu-sur-Dordogne, één van de mooiste dorpjes in de Corrèze. In de omgeving kun je in alle rust genieten van de prachtige natuur, de middeleeuwse stadjes en het lekkere eten.

Ook de bekendere toeristische bestemmingen in de Lot en de Dordogne zijn gemakkelijk bereikbaar.
Je kunt kiezen voor het zeer karakteristieke tuinappartement en jezelf in een middeleeuws soldaten-quartier wanen. Het tuinappartement is op de begane grond en geschikt voor 2 personen. Het heeft een privé schaduwrijk terras, maar wil je graag in de zon ontbijten, dan kan dat natuurlijk ook.

Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich een barretje waar je heerlijk kunt genieten van je croissantje bij de opkomende zon. Wil je graag een fantastisch uitzicht uit je slaapkamerraam en genieten van de zonsopkomst, kies dan voor het authentieke appartement met balkon.

Dit appartement is te boeken voor 2 personen en heeft een zeer ruime, sfeervolle salon op de eerste verdieping en een ruime slaapkamer op de tweede verdieping. Naast een zonnig privé balkon, mag je uiteraard gebruik maken van de grote tuin waar diverse zonnige en schaduwrijke terrasjes te vinden zijn.


Algemene informatie

Locatie: Corrèze


Aantal kamers: 2Prijsindicatie
Luxe

Faciliteiten

In de omgeving


Op de kaart


Kamer 1

Capaciteit: personen

Kamer 2

Capaciteit: personen