Roc de Gerles

Aveyron

De gîte van Marielle ligt op een wonderbaarlijk mooie plek aan de rivier de Lot in het streek Aveyron.

Het huis en de tuin is een heerlijke plaats waar rust en natuur heersen. De 1800m2 grote tuin heeft mooie niveauverschillen en grenst direct aan de rivier.

Het water van de rivier is een grote bron van vermaak. Varen en vissen behoren hier natuurlijk tot de mogelijkheden, Bovendien mag je op dit gedeelte van de rivier ook ’s nachts vissen.”

Het huis is gezellig ingericht en de open keuken van alle gemakken voorzien. Er zijn twee slaapkamers, een badkamer met wastafel en douche, en een apart toilet. Onder het huis bevindt zich een grote garage waar de vriezer en wasmachine staan.

“Tijdens de lange warme zomers vertoeven wij vooral buiten in de tuin of op het overdekte terras. De tuin biedt veel privacy, schaduwrijke plekjes en een prachtig uitzicht over de rivier.”

De overkapping van het terras zorgt op warme dagen voor een aangename schaduw. “In de avond verhuizen we vaak naar de picknick tafel waar de vaste barbecue staat, het mooiste plekje van de tuin vanwege het vergezicht over de rivier en het landschap. Na zonsondergang kan je hier genieten van de natuurgeluiden. Dat is echt erg rustgevend.”

Aan de overkant van de rivier ligt een kleine camping. Naast een restaurantje is hier een zwembad met glijbanen, vertrekt hier een kleine rondvaartboot voor een leuke tocht over de Lot.

Fietsliefhebbers en wandelaars halen hun hart op, een nieuw fietspadennetwerk is in de maak, met prachtige paden langs de rivier en over de vallei.

Ook voor het bezoeken van leuke dorpjes zit je hier goed. Het middeleeuwse Figeac en de bedevaartsplaats Conques liggen dichtbij maar ook het indrukwekkende Rocamadour is niet ver weg.


Algemene informatie

Locatie: Aveyron


Aantal gîtes: 1Prijsindicatie
Budget

Faciliteiten


In de omgeving


Op de kaart


Gîte 1

Capaciteit: 4 personen