L'Auberge

Dordogne

L’Auberge bevindt zich aan de rand van het mooie dorpje Abjat sur Bandiat. Met op loopafstand twee restaurants , een bar en de verse bakker om de hoek. Ons kleine complex is afgestemd voor koppels en gezinnen die willen genieten van de mooie omgeving, de rust, de natuur, de vele marktjes, sportieve activiteiten en natuurlijk genieten van ons mooie zwembad. Wij hebben 5 Gites ( 1 studio, twee Gites met met twee slaapkamers en twee Gites met één slaapkamer), en een B&B kamer. Elke Gite heeft zijn eigen privé terras met meubilair, parasol en een stenen BBQ. Er is buitenspeelgoed aanwezig, een tafeltennistafel, een speelhoek en een gevarieerd aanbod van spelletjes en speelgoed voor de kinderen.

Abjat-sur-Bandiat ligt in het Parc Naturel Régional Périgord Limousin, op circa 10 kilometer van het leuke stadje Nontron.
In de directe omgeving zijn diverse leuke plaatsen met bezienswaardigheden (Villars met haar prehistorische grot, Brantôme met haar abdij en middeleeuwse straatjes, Saint Jean de Cole, Piegut-Pluviers met de wekelijkse markt), leuke zwemmeertjes en diverse mogelijkheden voor sportieve activiteiten. Gelegen aan diverse wandel- en fietsroutes, waaronder de GR4 (van Grasse naar Royan).
Iets verder gelegen is de prachtige stad Perigueux. Verder zijn er in de omgeving diverse kastelen te bezichtigen (in o.a. Hautefort, Bourdeilles en Jumilhac).

Activiteiten
Omdat l’Auberge gelegen is in het Parc Naturel Régional Périgord Limousin, zijn in de directe omgeving veel mogelijkheden om te fietsen en te wandelen. Het netwerk van bewegwijzerde paden kent een lengte van meer dan 2.000 kilometer. Fietsliefhebbers kunnen gratis gebruik maken van onze mountainbikes.
Verder zijn er diverse meren met strandjes (Saint Estèphe, Saint Saud, Saint Mathieu). Ideaal voor een dagje uit met de kinderen.
Op 7 kilometer afstand ligt Plan d’eau de Nouailles; een leuk meer om te vissen, te waterfietsen of te wandelen. Bovendien is hier een boomklimpark voor jong en oud, met een tokkelbaan over het meer.

Op onze website vindt u nog diverse foto’s, informatie over de omgeving en natuurlijk de beschrijving van de verschillende Gites.
Voor vragen kunt u ons altijd contacteren! We zijn open van 1 maart tot eind november!

Ester Rikkers
L’Auberge


Algemene informatie

Locatie: Dordogne


Aantal gîtes: 5

Aantal kamers: 1Prijsindicatie
Gemiddeld

Faciliteiten


In de omgeving


Op de kaart


Gîte 1

Capaciteit: 2 personen

Gîte 2

Capaciteit: 4 personen

Gîte 3

Capaciteit: 5 personen

Gîte 4

Capaciteit: 5 personen

Gîte 5

Capaciteit: 5 personen

Kamer 1

Capaciteit: 2 personen