Le Petit Poisson Vert


Groen & gezellig logeren in Bretagne?

Aan de zuidkust van Bretagne, tussen bos en zee, mogen je voeten op tafel en je blik op oneindig in één van de ecologische vakantiehuisjes of in de vintage caravan of het campertje van Stephanie en haar man. Genieten met een hoofdletter G van de Bretonse omgeving en natuur, de prachtige dorpen en stadjes, de tuin, de rust, de vogels, lekker lokaal eten, de zee en elkaar.

De Longère is een onlangs volledig gerestaureerd en is een heerlijk familiehuis geworden voor max 6 personen. De voormalige hangar is een knus Huisje voor 3-4 personen.

Voor een unieke kampeerervaring hebben ze een klassieke Constructam (The Cosy Caravan) te huur. De caravan biedt plek aan maximaal 4 personen en is van alle gemakken voorzien, vanuit de douche heb je uitzicht op het weiland, er is een toffe buitenkeuken en verder is het een ‘trip down memory lane’ door alle vintage accessoires.

Het campertje (Volkwagen T3 Joker) neemt je mee op een ontdekkingstocht door Bretagne, op zoek naar plekjes waar je stiekem nooit meer weg wilt….;-)

Ze wonen op 5km van het strand en op loopafstand van bossen, weilanden en schilderachtige kapelletjes. Verder zijn de mogelijkheden binnen een straal van 20 km eindeloos… ‘pecher à pied’, (krabben)duiken, surfen, fietsen, kanoën, wandelen, flaneren door gezellige stadjes en langs de boulevard, neuzen op de rommelmarkten, inspiratie opdoen bij Bretonse kunstenaars, uitwaaien op het strand ….of gewoon lekker niks.


Algemene informatie

Locatie: Morbihan


Aantal gîtes: 3Prijsindicatie
Gemiddeld

Faciliteiten


In de omgeving


Op de kaart


Gîte 1

Capaciteit: 4 personen

Gîte 2

Capaciteit: 6 personen

Gîte 3

Capaciteit: 4 personen