Domaine Lamirande


Diep in het zuiden van Frankrijk op een prachtige plek ligt de kleine camping van Adrie en Harry Kranendonk. Het echtpaar woont (nog) niet het hele jaar in Frankrijk want allebei hebben ze ook een baan in het onderwijs. De camping en gîte zijn daarom niet het hele jaar open maar in het hoogseizoen natuurlijk wel.

Domaine Lamirande ligt ten noorden van Pau, een bekende finishplaats van de Tour de France van Pyreneeën etappes. De camping vormt dan ook een prima uitvalsbasis voor dagtochten naar deze hoge bergen. Maar ook de prachtige kust met bekende plaatsen als Biarittz en Bayonne zijn makkelijk te bereiken met de auto.

Maar dichter in de buurt is er ook voldoende vermaak te vinden. Het glooiende landschap leent zich uitstekend om fietsend of wandelend te verkennen. Adrie: “Er zijn hier tal van fiets- en wandeltochten uitgezet maar je kan hier ook goed kayakken, kanoën en raften.”

Tot slot zijn er voldoende mooie dorpjes en stadjes in de buurt waar vooral in de zomer voldoende te beleven is. Harry vertelt: “Gedurende de zomer worden in de dorpen in de buurt allerlei activiteiten georganiseerd zoals de bekende Franse rommel- en avondmarkten. Vooral die laatste zijn erg leuk want daar kun je heel erg lekker eten.”

De mini-camping heeft zeer ruime staanplaatsen en een klein zwembad. Het zijn vooral mensen die rust zoeken die de camping bezoeken. Helaas is het terrein niet geschikt voor campers. Kijk op de site van Domaine Lamirande voor meer informatie.


Algemene informatie

Locatie: Landes


Aantal gîtes: 1

Aantal kampeerplekken: 6Prijsindicatie
Budget

Faciliteiten


In de omgeving


Op de kaart


Gîte 1

Capaciteit: 2 personen
Aantal kampeerplekken
6
Camping faciliteiten