Les Cabanes de Rouffignac


Een heerlijke oase van rust in het best drukke streek langs de rivier de Dordogne.

Het zuidwesten van Frankrijk is een zeer populaire vakantiebestemming, niet alleen van Nederlanders maar ook Britten mogen hier graag komen. Vooral het gebied langs de rivier de Dordogne is populair en het is hier in het hoogseizoen best druk. Het is dan ook een klein wonder dat Sandra en Guus hier een vakantiedomein hebben gebouwd dat nog heerlijk rustig is. Tijdens een verblijf in de zomer waan je je in het voor- of naseizoen maar ben je toch binnen 30 minuten bij toeristische attracties.

De ruimte, rust en de prachtige natuur van Les Cabanes de Rouffignac geven je onmiddellijk dat heerlijke Franse vakantiegevoel waar niets hoeft en alles mag. En er is hier genoeg te doen. Sandra: “In de directe omgeving kan je goed fietsen, wandelen, mountainbiken en golfen. En voor dat laatste hoef je niet het terrein af want we hebben onze eigen negen-holes baan.”

Guus vindt het ontzettend leuk om de gasten kennis te laten maken met dit oude spel. “Om te gaan golfen moet je best wat drempels over en dat is voor veel mensen te veel. Bij ons kan je gewoon lekker in het middagzonnetje op je slippers je eerste balletje slaan en ervaren hoe leuk deze sport is”, vertelt de gezellige eigenaar van het domein.

Naast golfen zijn er nog genoeg andere activiteiten op het terrein te doen zoals de vakantieklassiekers petanque (jeu de boules in Nederland), badminton en nog veel meer. Maar lekker in de schaduw een boek lezen met een glas rosé naast je is natuurlijk ook goed.

Buiten een vakantiehuis, een gite en twee houten cabanes is het hier tevens mogelijk om te overnachten in safaritenten met eigen sanitair die verder ook van gemakken voorzien zijn. Het vakantiehuis heeft een privézwembad en voor alle andere gasten is er een gezamenlijke zwembad.

In deze streek kan je natuurlijk niet zonder lekker eten. Dat kan natuurlijk in één van de restaurantjes in de dorpen en stadjes in de omgeving. Op vrijdag en zaterdag is het ook mogelijk om met Sandra en Guus mee te eten.


Algemene informatie

Locatie: Aquitaine


Aantal gîtes: 4

Aantal kampeerplekken: 6Prijsindicatie
Gemiddeld

Faciliteiten


In de omgeving


Op de kaart


Gîte 1

Capaciteit: 8 personen

Gîte 2

Capaciteit: 6 personen

Gîte 3

Capaciteit: 2 personen

Gîte 4

Capaciteit: 2 personen
Aantal kampeerplekken
6
Camping faciliteiten