Chambres et Table d'Hôtes La Vaisse


Wij heten u van harte welkom bij Chambres et table d’hôtes La Vaisse. Op bijna 900 meter hoogte vindt u rust en ontspanning, tegen de hellingen van de Col des Supeyres. U kunt hier wandelen, fietsen, mountainbiken, leuke stadjes en dorpen bezoeken, gezellige marktjes en brocantes, kastelen, kloosters, watervallen, riviertjes en vulkanen.
‘s Winters kunt u langlaufen, snowkiten (perfect op de hoogvlakte!), alpine skiën, sneeuwwandelen, allemaal op een half uur van ons huis. Er is elke dag wel iets te doen, en niks doen of met een boek in de tuin of bij de grote open haard is zeker een optie. In het voorjaar van 2022 wordt het zwembad aangelegd, een ‘piscine naturelle’, ruim op tijd voor de zomer van ’22.

We hebben twee ruime, luxe kamers voor u, met ieder een eigen badkamer met bad, douche, WC, dubbele wastafel en multifunctionele spiegels. Heerlijke grote bedden.

Het is elke avond mogelijk bij ons te dineren. We bieden u table d’hotes met een huisaperitief, entree, hoofdgerecht, plateau met regionale kazen, dessert. Vergezeld van heerlijke wijn die u kunt kiezen van onze uitgebreide wijnkaart. Waar mogelijk gebruiken we lokale producten, die we rechtstreeks van de makers kopen: vlees, groente en fruit, kaas, bier en wijn.

Samen met twee bevriende chambres d’hotes in de omgeving hebben we een 10-daagse wandelvakantie voor u samengesteld!

Zeker voor de winterperiode bevelen wij onze hottub van harte aan!


Algemene informatie

Locatie: Puy-de-Dôme


Aantal kamers: 2
Prijsindicatie
Verwennerij

Faciliteiten


In de omgeving


Op de kaart


Kamer 1

Capaciteit: personen

Kamer 2

Capaciteit: personen