La Villonnière


La Villonnière is een chambres d’hôtes in het zuiden van de onontdekte Indre, waar gastvrijheid, persoonlijk contact, genieten, rust, natuur en cultuur centraal staan. Perfect voor een ontspannen vakantie of yoga retraite in Frankrijk!

In 2019 kochten wij (Frank en Marjolein) La Villonnière, een mooie, gerestaureerde longère (langwerpige boerderij) in een halve hectare aangelegde tuin. Gelegen in een klein gehucht van vijf huizen, op een paar minuten rijden van afslag 20 van de snelweg A20 biedt La Villonnière een oase van rust, weg van de drukte van de snelweg. Het is deze rust die ons zo goed bevalt en waar we anderen graag van laten meegenieten tijdens een welverdiende vakantie.

Bij La Villonnière chambres d’hôtes hebben we vier comfortabele gastenkamers met eigen badkamer: 2 twee-persoons kamers, een familiekamer met drie bedden en één met vier bedden voor twee volwassenen en twee kinderen. Als extra hebben wij een eenvoudige gastenkeuken waar gasten hun eigen maaltijd kunnen bereiden, maar wij bieden ook table d’hôtes aan.
In de tuin is een klein verwarmd zwembad waar in de zomer gebruik van kan worden gemaakt en verschillende ligstoelen en hangmatten. En voor de kinderen is er een schommel, kleine zandbak, pingpongtafel en verschillende spelletjes.


Algemene informatie

Locatie: Indre


Aantal kamers: 4Prijsindicatie
Gemiddeld

Faciliteiten


In de omgeving


Op de kaart


Kamer 1

Capaciteit: 2 personen

Kamer 2

Capaciteit: 2 personen

Kamer 3

Capaciteit: 3 personen

Kamer 4

Capaciteit: 4 personen