La Vieille Forge, romantische chambres d'hotes en thee/borreltuin


Sfeervolle chambres d’hôtes in het groene hart van Frankrijk.

La Vieille Forge, of wel de Oude Smidse in het Nederlands, heeft vier gezellige kamers en staat in een prachtig gebied met heuvels. De rust, de natuur en de ruimte gecombineerd met een leuke chambres d’hôtes en table d’hote.

Het huis zoals de naam al aangeeft, was vroeger een Oude Smidse, maar is oorspronkelijk een boerderij dat geheel is ommuurd. De romantische lommerrijke, beeldentuin is het hart van het domein. Hier wordt in de zomer ’s ochtends het ontbijt opgediend en is het een gezellige thee/borreltuin met zitjes waar drankjes en snacks besteld kunnen worden.

Genoten word er van de stilte en de prachtige sterrenhemel. Want hier in het dorp Villards, ver van al het licht en de haast van de moderne tijd, wordt het nog echt donker waardoor de sterren betoverend mooi zijn.

“HIER IS ONZE VAKANTIE AL ECHT BEGONNEN”
uitspraak van meerdere gasten zittend in onze romantische, ommuurde binnentuin.

De stilte en de rust en toch ligt La Vieille Forge niet ver van de snelweg en is het de perfecte stopplaats naar het zuiden. Of je nu in Frankrijk blijft of doorrijdt naar Spanje, hier kan je goed overnachten zodat je weer fris en fit het laatste deel van je reis begint. Voor 1 nachtje of misschien wel 2. Binnen 20 minuten zit je weer op de snelweg A71 richting Montpellier. Overnachten kan op de terugweg natuurlijk ook.


Algemene informatie

Locatie: Puy-de-Dôme


Aantal kamers: 4Prijsindicatie
Gemiddeld

Faciliteiten


In de omgeving


Op de kaart


Kamer 1

Capaciteit: 2 personen

Kamer 2

Capaciteit: 2 personen

Kamer 3

Capaciteit: 2 personen

Kamer 4

Capaciteit: 2 personen