La Vieille Forge

Puy-de-Dôme

Beschrijving

Sfeervolle chambres d’hôtes in het groene hart van Frankrijk.

La Vieille Forge, of wel het oude smidshuis in het Nederlands, heeft vier heerlijke kamers en staat in een prachtig gebied vol met natuur en rust. Johanneke en haar moeder zijn hier jaren geleden neergestreken. De rust, de natuur en de ruimte voor hunzelf en hun dieren hebben ze gecombineerd met hun chambres d’hôtes en table d’hote.

Het huis dat ,zoals de naam al aangeeft, dienst heeft gedaan als smidse, is oorspronkelijk een boerderij dat geheel is ommuurd. De lommerrijke binnenplaats is het hart van het domein. Hier wordt in de zomer ’s ochtends het ontbijt opgediend en ’s avonds gegeten.

Daarna wordt er geregeld nog wel een karafje wijn gevuld waarbij mooie gesprekken ontstaan en genoten van de prachtige sterrenhemel. Want hier in het dorp Villards, ver van al het licht en de haast van de moderne tijd, wordt het nog echt donker waardoor de sterren betoverend mooi zijn.

“HIER IS ONZE VAKANTIE AL ECHT BEGONNEN”
uitspraak van meerdere gasten zittend in onze romantische, ommuurde binnentuin.

Ondanks de stilte en de rust ligt La Vieille Forge niet ver van de snelweg en is het de perfecte stopplaats naar het zuiden. Of je nu in Frankrijk blijft of doorrijdt naar Spanje, hier kan je prima overnachten zodat je weer fris en fit het laatste deel van je reis begint. Binnen een half uur zit je weer op de snelweg A71 richting Montpellier. Overnachten kan op de terugweg natuurlijk ook.


Algemene informatie

Locatie: Puy-de-Dôme


Aantal kamers: 4
Prijsindicatie
Luxe

In de omgeving

Algemene faciliteiten

Op de kaart

La Chambre Lavende

La Chambre Lavende

Capaciteit: 2 personen


La Chambre Bleue

La Chambre Bleue

Capaciteit: 2 personen


La Chambre Neige

La Chambre Neige

Capaciteit: 2 personen


La Chambre Rouge

La Chambre Rouge

Capaciteit: 2 personen