Maison Charlotte


De Morvan is een heerlijke streek die door steeds meer Nederlanders wordt ontdekt en precies hier ligt Maison Charlotte; de gezellige chambres d’hôtes van Jessica en Henk.

De Morvan is een uitloper van het Centraal Massief dat zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot een aantrekkelijke vakantiebestemming. Het is er in de zomer een aangenaam klimaat en dankzij de aanwezigheid van de stuwmeren zijn er talloze mogelijkheden om te zwemmen of ander vertier op het water. De natuur en de prachtige dorpen bieden ook in het voor- en naseizoen uitstekende mogelijkheden. Vooral voor wandelaars is dit een waar paradijs maar ook voor de sportieve fietser is de Morvan een prachtig gebied.

In dit westelijke deel van Bourgondië hebben Jessica en haar man een gezellige chambres d’hôtes. Ze vertelt: “We bieden onze gasten een comfortabel verblijf met een heerlijk ontbijt. Wij vinden persoonlijk contact en service op maat belangrijk. We doen er alles aan om u het gevoel te geven dat u ‘thuis’ bent – maar dan met wat extra’s.”

En die extra’s mogen er zijn. Zo organiseert het paar schildervakanties onder de naam Atelier Morvan en is het mogelijk om lekker te lunchen en ’s avonds een diner te nuttigen. En omdat koken Jessica één van haar hobby’s is, en omdat ze het ook goed kan, heeft ze sinds kort een huiskamerrestaurant met de toepasselijke naam La Cuisine de Jessica.


Algemene informatie

Locatie: Nièvre


Aantal kamers: 5Faciliteiten


In de omgeving


Op de kaart


Kamer 1

Capaciteit: 2 personen

Kamer 2

Capaciteit: 1 personen

Kamer 3

Capaciteit: 1 personen

Kamer 4

Capaciteit: 2 personen

Kamer 5

Capaciteit: 1 personen