Le Bonnet de Nuit

Saône-et-Loire

Ook zo gek op Frankrijk om je vakantie door te brengen? Dan weet je dat een verblijf in een B&B je vakantie nog leuker kan maken. Een bed and breakfast of chambre d’hôtes genoemd heeft u een heleboel voordelen die u deze meerwaarde biedt aan uw vakantie.

De kleinschaligheid van onze B&B biedt de knusheid en de rust die u in een hotel of camping niet vind. De sfeer is hier persoonlijk en als u iets nodig hebt is er steeds die persoonlijke aandacht voor jou.

Hier staat het leven in onze B&B veel dichter bij “het echte leven” dan dat u hebt op hotel of op een camping. En “het goede leven” van Frankrijk leren kennen willen we toch allemaal?

We beginnen de ochtend met een stevig ontbijt met onder ander een Frans stokbrood en croissants vers uit de oven… Waar ook de mogelijkheid zich aanbiedt om ’s avonds aan te schuiven voor het diner. Waar gezelligheid en smaken gegarandeerd zijn.

Al zin in deze vakantie? Dat komt goed uit want onze B&B geniet van al deze dingen. Kies op tijd uw gewenste datum en kamer en dan… Op naar “La douce France“

Onze chambre d’hôtes bevindt zich in het oude mijn plaatsje Chizeuil. De verbouwde directeurs woning uit 1910 is een groot en riant huis. Geheel omgeven door een idyllische tuin waar u in alle rust van de omgeving en uw verblijf kunt genieten. Onze kamers sfeervol en comfortabel ingericht, maar naar de maatstaven van deze tijd. Waar behoud is van de authentieke elementen. Alle kamers hebben hun eigen badkamer en toilet.

We beschikken over 3 tweepersoonskamers en 2 familiekamers, de kamers zijn 2 geschakelde kamers. Tevens is ons huis ook geschikt voor groepen, vrienden, familie week (ends). Informeer naar de mogelijkheden.

Le bonnet de nuit bevindt zich in een glooiend en weids landschap waar de beroemde blonde Charolais koeien grazen. Gelardeerd met slingerweggetjes en kleine dorpjes. Met een ruim aanbod aan gemarkeerde fietsroutes en wandelingen.

Het is een waar walhalla voor recreatieve fietsers die tochten willen maken direct vanuit “le bonnet de nuit“. Maar zeer zeker ook voor de fanatieke wielrenners die zich kunnen stukbijten op het geaccidenteerd parcour.

De B&B is NIET toegankelijk voor jongeren onder de 20 jaar, deze uit respect voor de mensen die komen voor ontspannen, genieten, mediteren, relaxen,….

Jeu de boules kunt u in onze ruime tuin of op het terras genieten. Bij minder mooi weer kunt u heerlijk vertoeven in de serre met uitzicht op de tuin. Tevens kan je genieten van de ontmoetingsruimte of van de polyvalente ruimte waar je gebruik kunt maken om te mediteren, het lezen van een boek of een gezellige babbel samen van uit een neergeplofte zitzak of een poefje. Luisterend naar een uitgekozen cd op de achtergrond.

Ben je nog op zoek naar een gezellige B&B gebaseerd op rust, ontspanning, relaxen,… waar vriendelijkheid en gastvrijheid geboden wordt door Nederlandstalige eigenaren, dan ben je bij “Le Bonnet de Nuit” aan het goede adres.


Algemene informatie

Locatie: Saône-et-Loire


Aantal kamers: 5Prijsindicatie
Luxe

Faciliteiten


In de omgeving


Op de kaart


Kamer 1

Capaciteit: 2 personen

Kamer 2

Capaciteit: 2 personen

Kamer 3

Capaciteit: 2 personen

Kamer 4

Capaciteit: 3 personen

Kamer 5

Capaciteit: 4 personen