Gites les Lignons


“La belle vie à la campagne”
Er even tussenuit, genieten van het Franse leven. Op zoek naar het authentieke Frans gevoel, de zonnebloemvelden, schilderachtige dorpen, brocante, wijn, heerlijk eten, kastelen, fietstochten, kanovaren, boswandelingen. Of gewoon even helemaal niets en heerlijk met een glas wijn op het terras bij de gites, het is er allemaal en nog veel meer!

De gîtes (Franse vakantiewoningen) zijn gelegen aan de rand van het Nationale bos “Forêt de la Braconne”. Dit bos, met vele wandelroutes, ligt tussen de hoofdstad Angoulême en la Rochefoucauld, in het departement Charente.
Ik heb op mijn landgoed drie romantische gites beschikbaar voor twee personen, (slaap gelegenheid voor kinderen is mogelijk) die van alle gemakken zijn voorzien, eigen toegang en over een terras beschikken.

De drie authentieke Franse gites met moderne faciliteiten zijn onderdeel van een “maison charentaise” uit de achttiende eeuw en grenzen aan de binnenplaats hiervan. Het geheel is ommuurd en in de tuinen rondom het huis staan vele fruitbomen, waar jam van wordt gemaakt en u kunt genieten van “confiture fait maison”.


Algemene informatie

Locatie: Charente


Aantal gîtes: 3Prijsindicatie
Gemiddeld

Faciliteiten


In de omgeving


Op de kaart


Gîte 1

Capaciteit: 4 personen

Gîte 2

Capaciteit: 4 personen

Gîte 3

Capaciteit: 4 personen