Esprit du Bocage


Welkom bij Esprit du Bocage, in het mooie heuvelachtige landschap van Normandië. Wij bieden twee sfeervolle en comfortabele vakantiehuizen (2-4 personen, en 2-6 personen) voor wie van rust, ruimte en natuur houdt.

Beide huizen zijn landelijk gelegen,en zijn met zoveel mogelijk natuurlijke bouwmaterialen gerestaureerd en ingericht met een sfeervolle mix van oud en nieuw, waarbij stoer en landelijk gecombineerd wordt met brocante. De gîtes zijn van alle moderne comfort voorzien en hebben beide een knusse woonkamer met een houtkachel; romantisch en comfortabel voor de koudere herfst- en winteravonden. Geniet van de fraaie tuin en het, op het zuiden gelegen, royale terras met ligbedden.

Kijk op onze website voor meer details en informatie over de individuele gites.

De gîtes zijn de ideale uitvalsbasis om alle belangrijke bezienswaardigheden van Normandië te ontdekken. We zitten hier strategisch in het achterland van de Mont Saint-Michel, met mooie stranden, leuke stadjes, natuurparken en bossen. Maar ook tal van culturele en historische trekpleisters zijn binnen handbereik. Denk aan de D-day stranden (Utah Beach, Omaha Beach), en prachtige historische steden als Avranches, Granville, Caen, Bayeux. Ook de Bretonse steden Saint Malo, Fougères en Rennes zijn gemakkelijk als dagtocht te bezoeken. Zelfs een dagtrip naar de Kanaaleilanden Jersey of Guernsey is mogelijk vanuit uw vakantieverblijf.

Heeft u ook zin in een heerlijke vakantie in Normandïe; kijk dan verder op onze website.


Algemene informatie

Locatie: Manche


Aantal gîtes: 2Prijsindicatie
Luxe

Faciliteiten


In de omgeving


Op de kaart


Gîte 1

Capaciteit: 4 personen

Gîte 2

Capaciteit: 6 personen