Le Phénix

Aveyron

In het prachtige Aveyron ligt Le Phénix, een gezellige ruime gîte met veel ruimte in én rondom het huis.

Op een intiem plekje in het prachtige landschap van de Aveyron staat het vakantiehuis Le Phénix. Nog niet zo lang geleden was dit heerlijk huis niet veel meer dan een paar buitenmuren met metershoge bramenstruiken maar nu is het verbouwd tot een ruime gîte met een authentieke uitstraling.

Het huis is van alle gemakken voorzien. De prima uitgeruste keuken nodigt uit tot het maken van de heerlijkste gerechten die vervolgens aan de gezellige lange tafel kan worden genuttigd. Voor inspiratie hoef je niet ver want de streek heeft een goede gastronomische traditie die zich gemakkelijk laat ontdekken.

Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers die zijn uitgerust met goede bedden want nachtrust is de basis van een goede vakantie. De badkamer is uitgerust met een ligbad, een fijne grote douche en de traditionele Franse bidet.

In de woonkamer staat een prachtige schouw met een slimme houtkachel CV waarmee het hele huis kan worden opgewarmd. Hierdoor is het in de winter goed verwarmd en hangt er een gezellige sfeer in het huis. Een bezoek aan de Aveyron in het najaar of de winter is dan ook een echte aanrader. De streek is dan heerlijk rustig en de natuur bevindt zich dan in een sprookjesachtige winterslaap.

Tot slot heeft het huis een ommuurde tuin met genoeg plekjes om ontdekt te worden door zowel volwassenen als kinderen. Le Phénix is sowieso goed uitgerust voor kinderen. Tijdens de warme zomerdagen is er een lekker zwembad om af te koelen.


Algemene informatie

Locatie: Aveyron


Aantal gîtes: 1Prijsindicatie
Gemiddeld

Faciliteiten

In de omgeving


Op de kaart


Gîte 1

Capaciteit: 6 personen