Bouysset I La belle vie


Bienvenue @Bouysset!
Heerlijk genieten in alle rust, op één van de mooiste plekken en voldoende reuring wanneer je daar aan toe bent…. spreekt dit je aan? Wij zeggen dan: van harte welkom! Wanneer u geniet, genieten wij ook! Dat is ons uitgangspunt!

Bouysset beslaat een terrein van vijftien hectare met een authentieke gîte Belle Fleurie (vier personen), drie chambre d’hôtes (2 tot 4 personen), een manoir (tot 10 personen) en een plek met een vue om te kamperen of een caravan/camper te parkeren. Naast petanque, kun je er ook golfen, voetgolfen of gewoon lekker boekje lezen aan het zwembad. Heel kleinschalig dus met enorm veel rust en ruimte.

Prachtige omgeving met leuke dorpen, mooie chateaus, vissen aan de Lot, heerlijke avondmarkten, kortom: twijfel niet en plan de reis!


Algemene informatie

Locatie: Lot


Aantal gîtes: 2

Aantal kamers: 3

Aantal kampeerplekken: 2
Prijsindicatie
Luxe

Faciliteiten


In de omgeving


Op de kaart


Belle Fleurie

Capaciteit: 4 personen
De gîte is knus en heeft nog de authentieke stijl. Volledig ingericht met keuken, ruime badkamer, slaapkamer beneden en boven en gezellige huiskamer. Het eigen terras is overdekt en heeft een fantastisch uitzicht richting ons dorp.

Castel Bouysset

Capaciteit: 10 personen
Een vakantiehuis als deze maak je niet vaak mee. Een vakantiehuis waar nog lang over ne gepraat zal worden. Nagenoeg alles nog in oude stijl, waardoor je je in een andere tijd waant. En dat is toch wat je graag wilt in de vakantie! Weg van alledag en genieten in een bijzondere omgeving. Hoeven we niet bij te vertellen dat het ook heel inspirerend werkt…. ;-)

Renoir

Capaciteit: 4 personen
Renoir is de eerste kamer op de eerste verdieping en heeft uitzicht op het zwembad. Het ruime twee-persoonsbed kan ook als twee aparte bedden opgemaakt worden. De badkamer is van alle gemakken voorzien en toilet apart. Renoir is een ruime kamer en heeft een gezellig zitje. Desgewenst kan het een familiekamer worden.

Matisse

Capaciteit: 4 personen
Matisse is de grootste kamer aan het einde van de gang op de eerste verdieping. Uitzicht op het zwembad en een kingsize bed. Het is mogelijk om met vier personen op deze kamer te verblijven. Badkamer is ruim en heeft een apart toilet.

Picasso

Capaciteit: 2 personen
Picasso is de middelste kamer op de eerste verdieping. Uitzicht op het zwembad. Twee-persoonsbed, waarbij de bedden desgewenst ook apart opgemaakt kunnen worden.
Badkamer met douche en wastafel en apart toilet.
Aantal kampeerplekken
2
Camping faciliteiten