Gîte Le Corbier


Midden tussen de velden en bossen gelegen, op zo’n 10km vanaf de wijnvelden van Sancerre en Pouilly-sur-Loire ligt gîte Le Corbier. In het Loire-dal en toch maar 2 uurtjes rijden vanaf Parijs, in het boerenhart van Frankrijk.

Op een terrein van bijna 2 hectare ontvangen wij graag onze gasten op ons kleinschalig vakantieverblijf. We bestieren hier 1 gîte voor max. 5 personen en een chambre d’hôtes kamer.

Een royale parkachtige tuin met zwembad, jacuzzi en jeu-de-boulesbaan en veel ruimte om te zitten, te spelen of gewoon relaxen. De dieren die we rondom onze tuin hebben staan (kippen, schapen en alpaca’s) vinden het leuk wanneer de kinderen van onze gasten mee komen om ze te voeren of de eieren te rapen.

De gîte heeft een ruime woonkamer met open keuken, en op de etage 2 grote slaapkamers en een badkamer. Fietsen staan ter beschikking om de omgeving per fiets te verkennen, of om ‘s ochtends krakend vers baguettes of croissants te halen bij de bakker in ons dorp Herry. Voor rustzoekers een ideale plek !


Algemene informatie

Locatie: Cher


Aantal gîtes: 1

Aantal kamers: 1Prijsindicatie
Luxe

Faciliteiten


In de omgeving


Op de kaart


Gîte 1

Capaciteit: 5 personen

Kamer 1

Capaciteit: 4 personen