De Gevonden glimlach

Hautes-Pyrénées

Op vakantie gaan is niet voor iedereen gemakkelijk. Wij merkten dat er weinig echte aangepaste vakantiewoningen beschikbaar zijn, en zeker niet in het buitenland.

Wij zijn Ruud en Margo Fokker, werkzaam bij stichting VNB- reizen en in het ziekenhuis als verpleegkundige, tevens inmiddels bescheiden kenners van de Franse Pyreneeën.

Mensen met een zorgvraag willen wij graag faciliteren met hun vakantie in De Gevonden Glimlach. Daartoe kochten we het vakantiehuis en realiseerden we goede aanpassingen. Het is heerlijk om op vakantie te gaan, alleen, met je gezin of met vrienden. Er is veel mogelijk en wij helpen u graag zodat u kunt genieten. Geen aanpassingen nodig? De Gevonden Glimlach een fijn vakantiehuis, ook voor u.

De Gevonden Glimlach ligt in Ferrières, in het Nationale park van de Hoge Pyreneeën aan de route naar de Col du Soulor en de Col d’Aubisque, bekend van de Tour de France. Geschikt voor 2 tot en met 8 personen. (met kinderen tot 12 personen.)

Sfeervol, ruim en compleet vakantiehuis in een ongerepte natuurlijke omgeving, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Lourdes ligt op 37 km en trekt jaarlijks vele duizenden pelgrims. Het stadje en de heiligdommen zijn een bezoek waard. De omgeving nodigt uit tot autoritjes met prachtige vergezichten en indrukwekkende bergpartijen. Er wordt hier ook veel gewandeld en gefietst (wielrennen).

Op de gave de Pau kunt u raften en kanoën. Bezoek een bergmeer, de pittoreske dorpjes of de fameuze grotten van Bétharram. Er is zondermeer veel om van te genieten.


Algemene informatie

Locatie: Hautes-Pyrénées


Aantal gîtes: 1Prijsindicatie
Budget

Faciliteiten


In de omgeving


Op de kaart


Gîte 1

Capaciteit: 10 personen